top of page
Screenshot_20231114_114241_Samsung Internet.jpg

1 -DAAGSE TRAINING 'ONTDEK WAT JE WILT'

Denk je regelmatig 'is dit het nou?' en loop je voortdurend op je tandvlees? Hoe laat je er uitkomen wat erin zit, vanuit ontspanning?

Pak de regie over je leven en ontdek tijdens deze training:

  • Hoe je eruit laat komen wat erin zit

  • Hoe je daarvoor de (voor jou) juiste keuzes maakt en

  • Je grenzen bewaakt

  • De 5 stappen om te ontdekken wat je wilt

  • Niet langer zoeken, maar vinden; op naar die doorbraak!
     

Zodat je éindelijk uit die dagelijkse hectiek blijft, vanuit ontspanning je dromen kunt volgen, zonder jezelf, je familie & vrienden te kort te doen en zonder dat eeuwige schuldgevoel!
 

INCLUSIEF: Kies 2 van de 5 inspirerende workshops tijdens het middagprogramma!

Wat: 1-Daagse geheel verzorgde training voor vrouwen, onder leiding van persoonlijk leiderschapsexperts Esther Klaver-Dijkhof en Nelleke de Wit.

Wanneer: Zaterdag 2 maart '24 (10.00u-16.30u)

Waar: Regio Utrecht/Bunnik

 

Waarom: Omdat je leven te kostbaar is om vanuit stress te leven. 'Weten wat je wilt' is een belangrijke voorwaarde voor een gelukkig leven vol impact: Vanuit ontspanning, verbinding met jezelf en anderen én het maken van keuzes die passen bij wat jij ten diepste belangrijk vindt!

Aanmelden kan t/m 24 februari '24

Over deze training

Het leven kan zoveel leuker zijn. En lichter. Ondanks omstandigheden. Toch blijkt de praktijk wat weerbarstiger; Je leest je suf en volgt regelmatig een training, maar hoe kom je daadwerkelijk tot je bestemming?

Door deze dag volledig te focussen op jouw ontwikkeling, ga je écht de diepte in, om de juiste stappen te kunnen zetten richting bloei. Je ontdekt dat het leven je niet overkomt, maar dat je een enorme toolbox hebt om grip te krijgen op de hectiek, je dromen waar te maken en massive impact te hebben op je omgeving! Overigens niet door dingen toe te voegen, maar juist door dingen los te laten. Rust en ruimte te creëren. Minder béter te doen.

Event_ontdek_wat_je_wilt.jpg

Waarde € 897,-
Investering € 147,- 

image.png
image.png
image.png
image.png
Esther Klaer-Dijkhof.jpg
bottom of page